Välkommen

När du har blivit sedd och hörd,
När alla varelser i sfären runt dig
har fått en chans
att delge sina budskap,
är frid och balans lättare att återställa.

Jag heter Elof och är specialiserad på att rensa energiblockeringar runt dig och i din fysiska kropp, för bättre flöde och mer glädje. Jag rensar också störningar i ditt boende, så att det blir mer levande och stödjande för dig.

Jag kan hjälpa dig att omvandla dina lidanden till det du hellre vill använda energin till, och hjälpa dig att hitta och kalibrera din inre kompass.

Genom traumainformerad energibalansering och empatisk själskommunikation hjälper jag dig att bli mer tillfreds med dig själv och din omgivning på ett unikt, kärleksfullt och respektfullt sätt. Detta görs på distans, så jag kan hjälpa dig var du än bor.

 

Så vad står namnet Empathic Awareness för?

För mig är empati en av de största, men också en av de mest underskattade dygderna. Det är ett sätt att förhålla sig till, förstå, acceptera och bli medveten om hur saker och ting är, med medkänsla. Det betyder inte att man ska vara till lags; empati, villkorslös kärlek och medkänsla behöver alla sunda gränser.

Först och främst behöver vi empati för oss själva och alla våra egenskaper, oavsett vad vi tycker om dem. På samma sätt måste vi känna empati för andra och för vår planet, inklusive andevärlden. Den andliga och den fysiska världen samexisterar; de kan inte klara sig utan varandra, precis som ljus inte kan existera utan mörker.

Om vi verkligen vill leva helhjärtat och uppfylla vår mänskliga potential måste vi öka vår medvetenhet om vad som händer både inom och runt omkring oss, och hur vi kan reagera på ett hälsosamt sätt.

Vi måste se, uppleva och lyssna djupt in i själen för att bli medvetna om alla de mänskliga aspekter som omger den. Vi måste acceptera vad vi kan förändra och vad vi inte kan förändra, och sist men inte minst måste vi hitta och kalibrera vår inre kompass så att vi kan bli mer medvetna om hur vi ska navigera i en komplex värld och alla de dimensioner som vi påverkas av.

Nedan kan du läsa mer om två kraftfulla verktyg för att hitta mer balans i livet och med den andliga dimensionen:

Energibalansering och empatisk själskommunikation

Intuitiv vägledning, rensa ditt hus/boende, ta bort dolda blockeringar i din sfär och gör suddiga saker tydliga. Vill du veta mer och om detta är något för dig? Klicka på länken nedan eller boka ett kostnadsfritt 30-minuters samtal.

Själens ljud

Du har säkert hört talas om att ljud och vibrationer kan läka? Ja, det kan de. Kyotaku är en uråldrig bambuflöjt, känd av mycket få och spelad av ännu färre, som kan hjälpa dig att komma hem till ditt innersta heliga rum och läka på cellulär nivå. Vad som är ännu mer lysande är att om du vill ha en metod som hjälper dig att reglera ditt nervsystem och komma i djup kontakt med ditt inre landskap, andas och komma i närmare kontakt med din själ på daglig basis, har du kommit till rätt ställe. Nyfiken? Klicka nedan för att läsa mer..

Om mig.

Jag är en själskommunikatör som brinner för människor som vill ta ansvar för sina liv genom introspektion och börja lita på sin inre röst, liksom att lyssna till vad både den materiella världen och andevärlden vill kommunicera med oss. Ur min synvinkel finns det inget viktigare för världen än människor som vill ta ansvar för sig själva och sin omgivning för att tillsammans skapa en mer hållbar planet.

Recensioner

Läs vad andra tycker om den hjälp de har fått.

”Jag har känt Elof i minst ett decennium och han är en mycket speciell person med mycket speciella gåvor. Han är extremt intuitiv, snäll, varmhjärtad och en riktigt bra lyssnare. Han har också den fantastiska gåvan att se, känna och kommunicera med den andra världen.

Han har t.ex. hjälpt oss med en röjning i vårt lanthus från 1600-talet, med helt förbluffande resultat.

Jag kan bara ge honom mina bästa rekommendationer från djupet av mitt hjärta.”

Liv Höglund Ersin,Sverige

DDS, Lic. Psykoterapeut, Cert. Mindful Meditation Teacher

”Jag ger mina varmaste rekommendationer till Elof och hans fantastiska energiarbete. Förra året flyttade min mamma in i ett gammalt hus som hon höll på att renovera. Många konstiga saker hände i huset. Med tiden blev det mer eller mindre av poltergeistkaraktär. Saker flyttades runt i huset; saker föll ner av sig själva och gick sönder. Saker plockades isär och sladden till TV:n drogs hela tiden ut. Min mamma såg skuggor och konstiga ljus, och bladen vändes av sig själva i tidningen som låg orörd på bordet!
Vi blev hänvisade till Elof, och efter hans arbete med huset har det inte funnits någonting. Han bor i Sverige och vi i Danmark; han behövde bara en adress och sedan gjorde han resten – i det avseendet är avstånd uppenbarligen inte ett problem. Mycket fascinerande! Elof förde tillbaka det ”störande elementet” dit det hörde hemma, och sedan dess har vi bara märkt av en harmonisk och fridfull energi i huset. Vi är mycket tacksamma för Elofs arbete!”

Nicoline Traberg, Danmark

”Elof är en varm och naturlig medmänniska, med ett extra empatiskt hjärta & öron… som du kan känna dig djupt hållen av och lyssnad på – de rätta förutsättningarna som behövs för att kunna läka. Jag kan bara ge mina varmaste rekommendationer. Från någon som har upplevt detta om och om igen.”

Lamhita Marita Jacobson, Sverige

Traumahealing-terapeut

”I mitt barndomshem upplevde jag en hel del andliga aktiviteter under alla år. Vi hade en känsla av att vara iakttagna, och det fanns platser i huset som vi inte ville vara på, eftersom det fanns obehagliga energier och flera oförklarliga fenomen. Efter mina föräldrars död accelererade aktiviteterna. Jag och mina bröder bestämde oss för att kontakta en professionell. Elof rensade vårt hus och sedan dess har det varit frid på alla plan i huset. Jag kan bara ge mina varmaste rekommendationer till Elof, både för personlig vägledning och för att få ditt hus rensat från störningar.”

August Nielsen, Danmark

”Elof har hjälpt mig oerhört mycket under en tid då jag kände mig helt överväldigad av sjukdom. Jag kände mig fryst och rädd och Elof lyckades hjälpa mig att bättre förstå vad som pågick men också att omformulera mina upplevelser i ett annat, mer påtagligt ljus. Jag kände mig genast mindre rädd. Elofs intuitiva tillvägagångssätt passade mig verkligen, han lyssnade uppmärksamt och hjälpte mig att se saker som jag annars inte skulle ha tänkt på. Han balanserade också vissa energier i min omgivning och jag kunde känna hur styrkan återvände till min kropp mycket snart efteråt. Jag är mycket tacksam för den hjälp och det stöd Elof har gett mig och rekommenderar honom varmt till alla som behöver lite klarhet och/eller känslomässigt stöd. Bara Elofs närvaro kan skapa lugn och ro.”

Luise, Tyskland

”Elof är verkligen närvarande och uppmärksam. Han har hjälpt mig att komma vidare när jag har fastnat i gamla mönster.”

Julian, Sverige

”Elof är en man med insikter. Han står med båda fötterna på jorden och har en stark koppling uppåt. Jag kan försäkra att du är mycket trygg i hans milda närvaro och med hans livserfarenhet. Han hjälper dig andligt, fysiskt och med obalanser i energifältet. Jag kan rekommendera den här mannen helhjärtat”

Laila, Sverige

Vanliga frågor.

Är detta något för dig?

Detta kan vara något för dig om du känner igen dig i en eller flera av dessa saker:

  • Du besväras av destruktiva energier/entiteter runt omkring dig eller i ditt bostadsområde.
  • Du vill ha mer klarhet i ditt liv och vad som händer runt omkring dig.
  • Du är naturorienterad och tycker att det är bra att hålla vår planet glad och frisk.
  • Du är öppen för möjligheten att det finns en kraft/gud/ande som vi alla kommer ifrån, och du tror att det kan vara möjligt att bli reinkarnerad.
  • Du är villig att ta ansvar för din historia och din process.
Detta är förmodligen inte för dig om...
  • Du tror att det är alla andras fel att du har problem.
  • Du vill inte ta ansvar för dig själv och din omgivning
Hur många sessioner behöver jag?

Allt beror på vad du har att göra med. Du är välkommen att boka ett kostnadsfritt 30-minuters samtal för att förklara ditt problem och se om vi passar ihop och är på samma våglängd. Om du bokar en full session: de flesta kommer långt på bara en session och det ingår 15 minuters uppföljning för att se hur du mår och om du behöver något förtydligat… Det viktigaste för ditt beslut är att du känner dig trygg att arbeta med mig.

Hur går en session till?

En session görs online (via Zoom, med eller utan video, vad du är bekväm med) eller via telefon. En hel del av energiarbetet görs offline, och jag kontaktar dig med resultaten.

Vilka språk talar du?

Jag talar svenska, engelska och ganska bra danska.