Energibalansering och empatisk själskommunikation

När du behöver tillgång till det osynliga eller för att sluta fred med en entitet

Jag erbjuder en metod som hjälper dig att hitta svar och balans inom de flesta områden i livet.

Om du känner att något är underligt, besvärligt eller bara inte känns rätt, även om du har gjort allt internt arbete, kan jag hjälpa dig att hitta var blockeringen är och omvandla den. I de flesta fall finns det ett starkt budskap i en blockering eller svårighet, så det handlar inte bara om att ta bort något. Jag kan också hjälpa dig att bli mer klar över blockeringar och väsen som du kanske blir störd av i din omgivning, på din arbetsplats, i ditt hus eller runt din personliga sfär. Jag kan även bistå med distanshealing.

Jag har använt mig av en kristallpendel i över ett decennium och är certifierad energispecialist. Jag har 30 års erfarenhet av att lyssna med hjärtat, min intuition och inte minst med mitt sjunde sinne — eller kort och gott magkänslan.

 

Hur det går till

Om du har läst så här långt betyder det kanske att du har en fråga inom dig som du vill ha svar på. Om du vill veta mer, eller om detta är något för dig, kan du boka en kostnadsfri 30-minuters samtal via länken ovan, eller så kan du boka en fullständig session (detaljer och pris längre ner).

När du har en fråga ber jag dig att vara så specifik som möjligt. Jag kan också göra en allmän balansering om du inte är säker på vad du ska fråga, men känner att något inte är helt rätt.

Min specialitet

I grund och botten är detta min specialitet i allt jag gör: Jag är huvudsakligen själskommunikatör. Det innebär att jag har utvecklat en förmåga att kommunicera direkt med en persons själ, oavsett om denna lever i fysisk form eller inte. Det innebär också att jag kan kommunicera med guider, väsen, ”spöken” och andar runt omkring oss.

Så när jag gör en balansering för ett hus, till exempel, stöter jag inte bort det som stör friden, helt enkelt för att slutresultatet inte är hållbart – ingenting är verkligen löst. Jag kontaktar anden och har ett djupt empatiskt och traumainformerat samtal med den – precis som jag skulle ha gjort med en levande person i en session – och frågar vad den behöver och om den har något budskap till de som bor i huset. Ett ”spöke” är i allmänhet ett traumatiserat väsen eller ande som sitter fast, men kanske inte känner till andra sätt att få kontakt än att skrämmas.

Spöken är bara traumatiserade döda människor som behöver hjälp.

Ibland kan budskapet vara en stor överraskning. Ibland är det bara en instängd själ som verkligen behöver hjälp att komma vidare och lämna platsen. Jag har bara haft positiva resultat med detta tillvägagångssätt; anden har fått vad den behöver och lämnar vanligtvis platsen för egen vidare utveckling på annat ställe, husägaren har ofta fått ett viktigt budskap och lugnet har återställts i huset

Det är inte alltid ett trevligt jobb och kan vara ganska krävande, men även om den ande jag har att göra med uppträder förfärligt och själv är helt paralyserad av rädsla, är arbetet oftast mycket givande för alla inblandade. Låt dig inte luras av ett skrämmande utseende…. Ibland kan en ”djävul” komma med ett kraftfullt budskap som är viktigt för mottagaren. Ibland kan en ”ängel” komma med ett falskt budskap. Så låt dig inte heller luras av ett änglalikt utseende. Det har tagit mig åratal av forskning att känna skillnaden och en enorm träning i att vara objektiv. Jag kontrollerar ständigt mina ”sanningscentra” för att vara säker på att de svar jag får är korrekta.

Med allt arbete och själskommunikation jag gör kommer du att få en fullständig energibalansering som krävs för dig själv, huset, platsen, situationen eller vad du än har att göra med. Om du har ett hälsoproblem kan jag inte lova att du kommer att bli frisk, men jag kan hjälpa dig att hitta det bakomliggande problemet och vara ett stöd på vägen. De flesta klienter har dock rapporterat att de mår mycket bättre och ibland till och med tillfrisknat från sina sjukdomar.

För närvarande gör jag bara detta arbete hemifrån, och det har visat sig vara ännu mer effektivt i mitt sätt att arbeta. Så det betyder att jag kan stödja dig oavsett var i världen du befinner dig.

 

Detta är vad en kund skrev efter en husbalansering:

”Jag ger mina varmaste rekommendationer till Elof och hans fantastiska energiarbete. Förra året flyttade min mamma in i ett gammalt hus som hon höll på att renovera. Många konstiga saker hände i huset. Med tiden blev det mer eller mindre av poltergeistkaraktär. Saker flyttades runt i huset; saker föll ner av sig själva och gick sönder. Saker plockades isär och sladden till TV:n drogs hela tiden ut. Min mamma såg skuggor och konstiga ljus, och bladen vändes av sig själva i tidningen som låg orörd på bordet!
Vi blev hänvisade till Elof, och efter hans arbete med huset har det inte varit några märkliga händelser alls! Han bor i Sverige och vi i Danmark; han behövde bara en adress och sedan gjorde han resten – i det avseendet är avstånd uppenbarligen inte ett problem. Mycket fascinerande! Elof förde tillbaka det ”störande elementet” dit det hörde hemma, och sedan dess har vi bara märkt av en harmonisk och fridfull energi i huset. Vi är mycket tacksamma för Elofs arbete!”

Nicoline Traberg, Köpenhamn, Danmark.

Detaljer och investering

Sessionen sker över telefon eller Zoom. Jag kan också behöva en stund utan att vi har kontakt, där jag arbetar med olika aspekter kring dina frågor. Vi börjar med ett samtal, där vi identifierar vad du behöver hjälp med, och sedan har vi en schemalagd paus (om det behövs) för dig, där jag fortsätter att arbeta med frågorna. Efter det kommer jag att kontakta dig och vi kommer att prata om vad jag har funnit. Support ingår, om du fortfarande har några frågor efter sessionen. En session är vanligtvis tillräckligt för en husbalansering och de flesta förekommande problem.
Priserna återspeglar att arbetstiden för mig är ungefär dubbelt så lång som sessionstiden, vilket inkluderar förberedelser och att se till att det inte finns några lösa trådar efteråt.
Betalning sker efter sessionen med betal/kreditkort via Stripe; en länk kommer att skickas till dig.

Om du har ekonomiska svårigheter eller vill ha ett paket med flera sessioner, kontakta mig så ser vi vad vi kan göra för att tillgodose dina behov.

25% rabatt på alla sessioner fram till den 31 december!

Det finns tre olika alternativ:

90 min. Energibalansering
Bäst för djupgående personliga frågor, eller större rensning av hus/boende. Detta inkluderar personlig balansering/energirensning för dig.
Priset är 2 920 3 650 SEK/session(ca € 232 290 Inklusive moms)

60 min. Energibalansering
Bäst för personliga problem; lösa blockeringar, rensa ditt fält/aura och för att få mer flöde i ditt liv.
Priset är 1 920 2 400 SEK/session(ca € 152 190 Inklusive moms)

30 min. Boost-session
Om du tidigare har haft en session med mig och vill gå djupare in på en fråga, eller vill checka in och få extra energi och flöde.
Priset är 720 900 SEK/session(ca € 56 70 Inklusive moms)

Du kan alltid boka en kostnadsfri Discovery Session för att se om detta är något för dig och om vi passar ihop. Ingen press. Det viktigaste är att du känner dig trygg att jobba med mig.

Om du inte kan hitta en tid som passar dig, kan du kontakta mig direkt på elof@almeback.com

Tänk på tidsskillnaden om du befinner dig i utlandet.
.
.

 

Min garanti till dig

Jag är med dig hela vägen, även efter sessionen. Du kan alltid mejla mig om du har några frågor om det vi har arbetat med eller behöver ytterligare stöd.

Om jag av någon anledning inte kan hjälpa dig är mötet kostnadsfritt.

Kontakt

E-postadress
Ring mig

+46 728 53 30 30

Besök mig

Vänligen kontakta mig om du
vill boka ett möte.

 

© 2021-2023 Elof Almebäck